Uncategorized

Πόσο είναι τόσο πολύ για μια παλέτα σκιάς ματιών;

Ο Tom Ford Cognac Sable, ένα παλιό ίδρυμα αγαπώ
Όλες και πολύ περισσότερες παλέτες ματιών έχουν πάρει την μετατροπή σε τρελή δαπανηρή γη πρόσφατα. Έχω κατά νου πίσω στο Knower, Gentler Times όταν ένα $ 85 Tom Ford Quad θα έκανε τα μάτια μου να σκουπίζετε σαν ένα κινούμενο σχέδιο Karen, ωστόσο τώρα όταν είμαι στη Sephaor ή η περιήγηση στην ιστοσελίδα τους, βλέπω τις παλέτες ματιών από το Natasha Denona για $ 129 για $ 129 για $ 129 , $ 169 καθώς και $ 239, καθώς και η γραμμή της δεν είναι η μόνη με ένα ακριβό ασφάλιστρο. Υπάρχουν ομοίως ένας συνδυασμός ματιών 10-pan από το Pat McGrath Labs που είναι $ 125, μεταξύ άλλων που σηκώνονται εκεί στην τιμή.

Μου αρέσει το high-end makeup όσο και ο επόμενος ενθουσιώδης Chanel / Tom Ford / κλεψύδρας, ωστόσο πρέπει να υπάρχει ένα ανώτατο όριο, ιδιαίτερα για έναν προ-συμπυκνωμένο συνδυασμό με τουλάχιστον ένα ή δύο χρώματα που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ (επειδή # αλήθεια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανώτατο όριο μου είναι $ 100, καθώς και αυτό είναι ακριβώς για να το σκεφτεί καν. Μπορώ να πάω τόσο υψηλό όσο $ 125 αν έχω συνολική διαχείριση όλων των χρωμάτων, μου αρέσουν οι ολοκληρώσεις καθώς και οι τύποι, καθώς και ο συνδυασμός έχει τουλάχιστον 12 αποχρώσεις.

Τι γίνεται με εσάς; Έχετε ένα ανώτερο όριο όταν πρόκειται για παλέτες ματιών; Ακριβώς πόσο είναι τόσο πολύ για μια παλέτα;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αχ … τα χέρια μου οσμή όπως τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα μπουκάλι
Μου αρέσουν τα σαπούνια χειρός τεχνικής στο στόχο. Παίρνουν το gunk από τα χέρια μου, ωστόσο δεν στεγνώσει το δέρμα μου, καθώς και εγώ πλυντήρια τα χέρια μου – σοβαρά, δεν γελάω – ίσως 20 φορές την ημέρα.

Εν πάση περιπτώσει, ανακάλυψα αυτή τη γεύση “γεύση” στο στόχο που ονομάζεται παγωμένο έλατο που μυρίζει ακριβώς σαν α; Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εάν βρίσκεστε στο tar-ghay τρέχει εργασίες διακοπών τελευταίας στιγμής καθώς και το βλέπετε αυτό στο ράφι, πάρτε το, σηκώστε το. Θα είναι σαν να περπατάτε με ένα δάσος.

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *