Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ Blog Cat, Makeup και Appeal Blog, Vol. 576

Οι καρτέλες συναντήθηκαν στο Heidi Klum μέσω του Tim Gunn, του μέντοντός του και από τη στιγμή καρτέλες συναντήθηκαν Heidi, το χτύπησαν. Ετησίως τον κάλεσε στο ετήσιο κόμμα της αποκριών, αλλά μαζί του είναι ένα εργάτη και όλα, το πρόγραμμά του δεν του επέτρεψε ποτέ να το κάνει, εκτός από εκείνη ένα χρόνο …

Εικόνα: Λος Άντζελες, 2011. Οι καρτέλες κρατήθηκαν για μια καμπάνια μοντελοποίησης Kitty στο La With Dolce & Gabbana, αλλά την τελευταία στιγμή, ο φημισμένος φωτογράφος Steven Meow-Shell κατέβηκε με ένα κρύο, έτσι ο πυροβολισμός ακυρώθηκε. Οι καρτέλες έκαναν μια απόφαση ότι αντί να ξοδεύουν αποκριές που παραδίδουν καραμέλα στα τοπικά γατάκια, θα εκπλήξει τον καλό του Pal Heidi και να συντρίψει το αποκριές κόμμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και επειδή οι καρτέλες ήταν ένας τόσο καλός φίλος, παρόλο που είχε πρόσβαση σε όλους τους κορυφαίους στυλίστες στον κόσμο της μόδας, αντί να πάει για να σπάσει με το αποκριές του κοστούμι, έκανε μια απόφαση να το κρατήσει βασικό και να πάει ως κολοκύθα έτσι δεν θα μπορούσε ‘T upstage heidi.

Δεν ήταν μέχρι το μισό τη νύχτα που συνειδητοποίησε το rotund jack-o’-φανάρι στη γωνία ήταν καρτέλες. Αρχικά, σκέφτηκε ότι ήταν μόνο ο Michael Kors, θεωρώντας ότι και οι δύο ήταν η ίδια σκιά πορτοκαλιού, αλλά όχι. Ήταν το Premier Premier International Kitty Supermodel.

Μετά από αυτό, πέρασαν το υπόλοιπο του βραδινού μαγευτικού καταστήματος μοντελοποίησης και το Schmoozing με τους αστυνομικούς του Χόλιγουντ και τον ελίτ της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η συζήτηση ήταν πραγματικά όμορφο κλειδί, επειδή οι καρτέλες έμαθαν πολλές ιδέες Hostess Hostess Heasite από την Heidi και χρησιμοποίησε όλες τις πληροφορίες για να ξεκινήσει μια αποκριτική παράδοση μόνος του, φιλοξενεί ένα από τα πιο αποκλειστικά και διάσημα ετήσια αποκριές fêtes για τους αιλουροειδούς.

Η επίσημη καρτέλα Ο οδηγός της γάτας για τη φιλοξενία ενός καταπληκτικού κόμματος αποκριών

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *