Κάποιο κίνητρο μακιγιάζ

κάποια έμπνευση μακιγιάζ
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κάθισα να βάλω μακιγιάζ και … μετά από μια δύσκολη μακρά παύση, καθώς και “Hmm …” συνειδητοποίησα ότι είμαι με πλησιέστερη έλλειψη έμπνευσης. Το παροιμιώδες μακιγιάζ “Λοιπόν” Hath τρέχει στεγνό οστό.

ΟΣΤΟ. ΞΗΡΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φαντασία μου χρειάζεται μια ώθηση, οπότε ανακάλυψα μια στοίβα από την Appeal Mags καθώς και το Bookmarked λίγα κοιτάξτε, ξεκινώντας από ένα σε αυτό το Estée Lauder Laustick Ad.

Παίρνω ένα εξαιρετικά “Vibe της δεκαετίας του ’80, καθώς και για μένα! Το τολμηρό, γυαλιστερό κόκκινο δήλωση χείλη? Μεγάλη ανάληψη των μαξιλαριών. το τεράστιο κόσμημα. Ένδειξη με!

Μου αρέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η λάμψη στα εσωτερικά καπάκια της

Η ισχυρή επένδυση στην ανώτερη γραμμή βλεφαρίδας της καθώς και το εξωτερικό μισό της κάτω γραμμής βλεφαρίδας της

Η Brooke Shields Briels Brows!

Μου αρέσει επίσης η έλλειψη βαρέων χεριών, καθώς και “highlights από το διάστημα”.

Επίσης, μπορεί να παρατηρήσετε επίσης ότι το μακιγιάζ των ματιών του μοντέλου δεν είναι εντελώς συμμετρικό, καθώς και συναρπαστικό, καθώς και αναζωογονητικό για μένα ότι δεν είναι φωτοαντιγραφική σε μια εντελώς συμμετρική έκδοση του εαυτού του, επειδή κυριαρχεί το εξαιρετικά συμμετρικό μακιγιάζ ματιών Κοινωνικό δίκτυο για τόσο πολύ καιρό. Είναι δροσερό, καθώς και ελπίζω να το δω πιο συχνά.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ντυμένη εμφάνιση μακιγιάζ καθώς και πιθανότατα όχι κάτι που θα φέρω καθώς και για το καλύτερο τώρα, ωστόσο το κάνω. Μπορεί ακόμα να δοκιμάσω κάτι παρόμοιο μόνο να φορέσω γύρω από το σπίτι.

Στη συνέχεια, το μακιγιάζ σε αυτό το Lancôme AD με ένα εξαιρετικά “παιχνίδια πείνας” Zendaya. Σας βλέπω να διοχετεύετε katniss everdeen με το τόξο σας καθώς και το βέλος, κορίτσι!

“Εγώ εθελοντής ως αφιέρωμα!”

Και μπορούμε να κάνουμε ένα δευτερόλεπτο για να θαυμάσετε τα φρύδια της; Είμαι πραγματικά σε τολμηρές-αλλά-μαλακές καμάρες καλύτερα τώρα.

Μου αρέσει επίσης η επένδυση σε αυτή την εμφάνιση. Υπάρχει ένα λεπτό wisp από αυτό στις γραμμές των βλεφαρίδων. (Υποθέτω ότι είναι μολύβι;) Δείτε ακριβώς πώς η επένδυση αγκαλιάζει σταθερά τη χαμηλότερη γραμμή του βλεφαρίδων, ωστόσο, ωστόσο δεν πετάει πάνω στην ίσαλο γραμμή της; Πιστεύω ότι αυτό είναι απλά υπέροχο. Επίσης, όπως ακριβώς ο οποίος ορίζεται, ωστόσο, δεν είναι υπερβολικά τραγανή είναι. Οι άκρες μαλακώνουν μόνο μια αφή με κάποια χρυσή χάλκινη σκιά ματιών.

Μου αρέσουν και τα μάγουλά της, με τον ελάχιστα-υπαινιγμό του peachy tan bronzer καθώς και να κοκκινίζει. Υπάρχουν λεπτές επισημάνσεις στο άνω μέρος του κόλπου της, καθώς και κάτω από την αψίδα του φρυδιού της, καθώς μου αρέσει ακριβώς πώς αναμειγνύονται. Δεν μοιάζουν μόνο με shimmery ρίγες στο δέρμα της.

Και στη συνέχεια υπάρχει το χείλος της, που γυμνό ροζ με λίγο λάμψη, για να ολοκληρώσει το βλέμμα.

Αυτό το όλο πράγμα είναι κάτι που θα ήθελα να φορέσω στην καθημερινή ζωή!

Αυτή η τελευταία ματιά παρακάτω είναι παρόμοια με την παρούσα αισθητική μακιγιάζ μου – όταν το φορέσω, ha! – Εκτός από τα φρύδια της. Οι δικές τους είναι λίγο ισχυρές για μένα, όμως ό, τι άλλο, να σκάψω. Μου αρέσει η ακτινοβολία στα καπάκια της, καθώς και το peek του χρώματος στην εξωτερική γωνία στην εσωτερική γωνία. Ό, τι γίνεται τόσο καλά όσο και απρόσκοπτα, πάρα πολύ! Υποθέτω ότι ο καλλιτέχνης πήγε με κρέμες.

Αγαπήστε το φρέσκο, δροσιστικό δέρμα, αφού είναι μόλις δειλά από λαμπερό. Δεν φαίνεται επίσης ότι έχει πολλά για τα μάγουλά της καθόλου, καθώς αγαπώ αυτό.

Επίσης εντελώς στο κραγιόν της, το οποίο ταιριάζει με τα ούλα της! Πιστεύω ότι φαίνεται τόσο φυσικό.

Ελπίζω μερικές από αυτές τις έννοιες να επηρεάσουν σας σαν να με εμπνέουν. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς ήταν για σας πρόσφατα, ωστόσο όμως όποτε έβαλα κάποιο μακιγιάζ, νιώθω σαν να φοράω … ένα μεγάλο μακιγιάζ. Ίσως θα ήθελα να φορέσω μια πλήρη συμφωνία με μια άλλη μια φορά κάποια μέρα, ωστόσο με ό, τι συνεχίζεται, είμαι πουθενά κοντά σε αυτό το καλύτερο τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλετε, παρακαλώ μοιραστείτε τι μακιγιάζ είστε σε αυτές τις μέρες. I’d like to hear about it.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *