Πάρτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε σύντομα

Μερικές φορές πρέπει να πιέσετε πατήστε / PAWS.
Αυτό είναι εν μέρει μια υπενθύμιση για εσάς, αλλά ως επί το πλείστον μια υπενθύμιση για μένα, ότι μερικές φορές – η καλοσύνη μου – πρέπει να πατήσετε παύση, επειδή η ανάπαυση είναι τόσο ζωτικής σημασίας!

Ξέρω ότι το έχω πει πριν, οπότε είμαι στιγμιαία να επιστρέψουμε στο σπασμένο ρεκόρ της Karen, αλλά πάντα ξεχνώ αυτά τα σημαντικά πράγματα, ξέρετε; Κάτι σβήνει σημαντικά μαθήματα ζωής από το μυαλό μου, αλλά στη συνέχεια θυμάμαι – όπως πόσο σημαντικό είναι να κάνετε κράτηση χρόνου για τον εαυτό σας να επαναφορτίσετε το σώμα σας, το πνεύμα σας και το μυαλό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά όταν γνωρίζετε ότι θα έχετε μια δύσκολη εβδομάδα, ή αν έχετε πολλές προθεσμίες που έρχονται επάνω, γλιστρήστε σε κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε όταν μπορείτε, ή να κάνετε ένα μικρό κάτι που σας αναζωογονεί, ακόμα κι αν είναι μόνο για να Κάντε ένα σχέδιο για να κάνετε κάτι χαλαρωτικό μια εβδομάδα από τώρα.

Ναι, ξέρω ότι είναι πιο εύκολο να δούμε παρά να γίνει, αλλά η ζωή είναι σύντομη. Αξίζετε να το απολαύσετε.

Όπως την Κυριακή, το El Hub και πήρα το μωρό έξω για ένα μακρύ περίπατο (χάσαμε). Όταν πήραμε στο σπίτι, ήμουν κουρασμένος σκύλος, αλλά άρχισα ασυνείδητα να είμαι παραγωγικός και πάλι μόλις η πόρτα έκλεισε. Στη συνέχεια, ο El Hub σταμάτησε και είπε: “Γιατί δεν χρειάζεστε λίγο χρόνο για να βρεθείτε στον καναπέ και να παρακολουθήσετε το amelie; Ίσως να πάρετε ένα παγωμένο γιαούρτι και να πάρετε ένα υπνάκο. ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για κάποιο λόγο, αυτό ακούγεται πραγματικά, πραγματικά υπέροχο. Έτσι το έκανα. Πήγα στο κατάστημα Fro-Yo, πήρα την αγαπημένη μου γεύση (Taro), βάλτε ένα φορτίο βάρκα των μούρων στην κορυφή και ήρθε στο σπίτι.

Κλασσικός!

Ο El Hub πήρε το μωρό για λίγες ώρες, και απλά ψύχθηκε και παρακολούθησα την Αμέλη, έφαγα το κατεψυγμένο γιαούρτι μου και έφτασε στον καναπέ κατά τη διάρκεια του τμήματος, όταν το ενδιαφέρον της Amelie συνειδητοποιεί ότι ο τύπος που παίρνει φωτογραφίες του εαυτού του σε όλο το τρένο Ο σταθμός φωτογραφικών θαλάμων είναι ο τύπος επισκευής και όχι κάποιος που χάθηκε σε μια υπαρξιακή κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένιωσα σαν ένα εντελώς νέο άτομο αργότερα, έτσι Ναι, σε περίπτωση που κανείς δεν σας υπενθυμίζει πρόσφατα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε κάποιο χρόνο για να ξεκουραστείτε σύντομα. Θα κάνει το πνεύμα σας ένα καλό κόσμο.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *