Δείτε τη γραμμή της Jane καθώς και να ακτινοβολεί με τα $ 8 ανθεκτικά στα οχήματα της Jane ανθεκτικά στα μάτια

χρησιμοποιώντας την επένδυση ματιών ανθεκτικό στο νερό σε μεταλλικό λιλά στις γραμμές μου
Γάτα Eyeliner-Lovin ‘Οι γυναίκες αιλουροειδών δεν μπορούν να ευθυγραμμιστούν μόνο σε πηκτώματα καθώς και μολύβια μόνο. Η γειτονιά ενθουσιώδη καλλυντικών αιλουροειδών είναι εντελώς ενωμένη σε αυτό το σημείο.

Απλά δεν μπορεί να γίνει. Εγώ, για ένα, έχετε υγρή επένδυση με τις φλέβες μου. Αυτό ακριβώς μου αρέσει τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία υγρή επένδυση που είχα ένα Lecherous Leagison με το τέλειο μάτι του Tom Ford που ορίζει το στυλό σε βαθύτερο, όσο μεγάλη θλίψη, Charlie Brown! – ότι η ετικέτα κόστους $ 55 είναι εντελώς τρελός.

Από τότε, είχα τα βλέμματά μου σε πιο οικονομικά αποδοτικές υγρές επενδύσεις …

Με ανθρώπινο πόδι για κλίμακα …
Αναρωτήθηκα αν η Jane $ 8 ανθεκτική σε νερό αντιστάθμισης σταθμών ματιών αξίζει τον κόπο τους, καθώς και καλά – για $ 8, είναι αρκετά δύσκολο να πάει στραβά. Τέλεια, δεν είναι, ωστόσο, προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (13, για να είναι ακριβείς). Έχετε ένα υψηλής στιλπνότητας, το ανθεκτικό στο νερό φινίρισμα. Εκτός από εσάς μπορείτε να πάρετε ένα ομοίως λαμπερό βλέμμα στα $ 19.50 Superslicks των υγρών γραμμών της Mac 19,50 αν δεν σας πειράζει να βάζετε σε λίγο εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τι εννοώ;

Δύο λέξεις: Η βούρτσα.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι μαζί μου καθώς και λεπτές, ευπροσάρμοστες βούρτσες, ωστόσο απλά δεν καταλαβαίνουμε. Εκτός από αυτά είναι όπως οι Ολυμπιακές Γυμναστήρια (διαβάστε: εξαιρετικά ευέλικτο), έτσι ώστε να σχεδιάζετε πραγματικά αιχμηρές άκρες, όπως στην πτέρυγα, δεν είναι απλό κατόρθωμα. Με αυτά σίγουρα πρέπει να (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) να τρέχω ένα q-άκρο που βυθίζεται στο μακιγιάζ καθαρότερο κατά μήκος των άκρων για να καθαρίσει οποιοδήποτε είδος λάθους.

Εάν είστε ένας έμπειρος φορέας υγρής επένδυσης, πιθανότατα θα είστε εντάξει, ωστόσο οι αρχάριοι μπορεί να απαιτούν πολύ καιρό για να πάρετε πραγματικά το κρεμάτο του.

Ακόμη και σκεφτόμαστε το πινέλο, όμως, πιστεύω ότι αυτά έχουν σημαντικές δυνατότητες, καθώς και θα πάρω ακόμη και μέχρι να το τηλεφωνήσετε σε αξιοσημείωτες δόσεις για το Mac Superslicks.

Σίγουρα, ανακαλύπω ότι χρειάζομαι μια σειρά από στρώματα των επενδύσεων της Jane (σε αντίθεση με ένα μόνο ή δύο από τα Mac’s) για να επιτύχει αυτή την υπογραφή Superslick εμφάνιση, έτσι ώστε να είναι κάτι τέτοιο να εξετάσει. Αυτό, καθώς και εγώ πρέπει να θυμηθώ για να κρατήσω τα χέρια μου από τα μάτια μου όταν τα φορέσω, αφού οποιοσδήποτε τύπος θύρας καθόλου καθώς και νιφίτσες, νιφάδα, νιφάδα.

Έχω δοκιμάσει τρία από τα 13 χρώματα μέχρι στιγμής (ένα σκοτεινό μεταλλικό ναυτικό μπλε, ένα μεταλλικό μοβ, καθώς και ένα ανοιχτό ροζ με ασημένια λάμψη), καθώς και είμαι μερική στα πιο σκούρα χρώματα. Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να τους στρώνω τόσο πολύ για να πάρω ένα μεγάλο χρώμα.

Δείγματα από τα αριστερά: μεταλλικό ροζ, μεταλλικό λιλά, καθώς και bleu marine

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από αυτή την παρτίδα, μεταλλική λιλά – ένα ευθεία κοσμήματα που δεν είναι υπερβολικά κόκκινο – είναι η αγαπημένη μου, καθώς και στοιχηματίζω ότι πρόκειται να φανεί εξαιρετική σε κάθε χρώμα ματιών. Browns, Πράσινοι, Blues, Hazels – το ονομάζετε.

Ένα ακόμη πυροβολισμό μεταλλικού λιλά
Τιμή: $ 8 το καθένα (διαθέσιμο σε 13 αποχρώσεις)
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα στο Διαδίκτυο καθώς και στα φαρμακεία
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία blog ομορφιάς: b

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *