Uncategorized

Marc Jacobs Kiss Pop σε Wham: Ασημένιο μολύβι περιοχή ή ματ κοραλλιογενείς κραγιόν;

Χρησιμοποιώντας το Marc Jacobs Appeal Kiss Pop στο Wham ($ 28)
Ο El Hub είδε αυτή τη συσκευασία στο γραφείο μου καθώς και να ξεκίνησε να το ξεκίνησε σαν ένα μαϊμού από τον κόσμο των πιθήκων. Έπρεπε να το περιγράψω ότι η ιδέα του κραγιόν ήταν ψεύτικη, όπως δεν είναι πραγματική.

“Συμβουλή Crayon. Μη πραγματικο. Ooh-ooh-eee-eee-eee! ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Wham, ένα ματ κοράλλι, είναι ένα από τα εννέα Marc Jacobs έκκληση φιλί Pop χρώματα, καθώς και όπως οι άλλοι, το χρώμα της ιδέας του σωλήνα ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν μέσα.

Ήμουν ελπίζοντας ότι αυτά τα κραγιόν θα ήταν πολύ περισσότερο σαν τα μολύβια Satin Lip Nars, ωστόσο είναι βαρύτερα, σχεδόν κηρώδες. Δεν έχουν το ίδιο ακριβώς το ίδιο είδος ολίσθησης, καθώς και η ολίσθηση, καθώς και η μη βυθισμένη / ατελείωτη φόρμουλα αισθάνεται παχύτερο από ό, τι πιστεύω ότι θα ήταν.

Είναι ομαλά ομαλά από ό, τι περίμενα καθώς και όχι ως ξήρανση. Στα σχόλια, όταν επεσήμανα αυτές την περασμένη εβδομάδα, δήλωσαν μερικά gals ότι είχαν ζητήματα με patchiness καθώς και άνιση εφαρμογή. Μέχρι στιγμής, τόσο καλό, όμως, για μένα. Δεν θα το τηλεφωνήσω τέλειο, αφού ο Wham ξεκαθαρίζει στις γραμμές μου στα χείλη, ωστόσο αν τρέξω το δάχτυλό μου στα χείλη μου για να το κτυπήσω, είναι ανεκτό.

Wham με ένα κραγιόν Mac για κλίμακα

Χρησιμοποίησα χλιά για πέντε ώρες χθες πριν φάω (πώς το έκανα πέντε ώρες χωρίς να τρώω;), καθώς και στη συνέχεια, τότε δεν εφαρμόστηκε. Έκανα διάταξε γύρω από το σημάδι 3-4 ωρών, καθώς και δεν φαινόταν τόσο ομαλό προς το τέλος, ωστόσο κολλήσει πολύ καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύτηκα να επιστρέψω στη Sephora για ένα ακόμα χρώμα, ζεστό ροζ ποπ, ωστόσο πιστεύω ότι είμαι καλός. Η συσκευασία Sassy-Pants είναι αρκετά καθαρά, αν και … αυτό είναι πιθανότατα το γνήσιο κρέας μακιγιάζ εδώ.

Τιμή: $ 28
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα στους μετρητές Marc Jacobs καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και αξιολόγηση ιστολογίου έφεσης: α

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *