Uncategorized

Το Εσώρουχο Καπνίδων NYX $ 9.99 το καθιστά απολύτως αποδεκτό για να φορέσει εσώρουχα στο κοινό

είναι αυτός ο καλύτερος συνδυασμός φαρμακευτικών φαρμάκων διαθέσιμος ιδανικός Meow;
Εάν το συνδυασμό σκιά των 9,99 $ NYX Lid Shadow Shadow ήταν ένα σουτιέν, θα ήταν ένα που συνήθως δεν θα πάρει για τον εαυτό σας, αλλά, αφού ήταν, όπως, σε απίστευτα βαθιά έκπτωση, το παίρνετε ούτως ή άλλως, καθώς και παρόλα αυτά Δεν έχει σχήμα εκτός από την προτιμώμενη σουτιέν, έρχεστε να συνειδητοποιήσετε, αφού το χρησιμοποιήσετε μερικές φορές, ότι σας αρέσει περισσότερο, τόσο πολύ το φοράτε.

Yup, ότι σχετικά με συνοψίζει αυτόν τον έξι pan συνδυασμό ουδέτερων σκιών σε σκόνη, με λίγα λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοιτάξτε τα εσώρουχα μου!
Ένα πολύ πιο προσιτό εναλλακτικό στην ουδέτερη παλέτα όρασης

Το Lid Lingerie, το οποίο προσφέρεται τώρα στο Ulta, καθώς και άλλα φαρμακεία, βγήκε μια στιγμή, ωστόσο μόλις πρόσφατα πιάστηκε το μάτι μου, καθώς και πιστεύω ότι έκανε από το τι ακριβώς πιστεύω για το αγαπημένο μου Οχιτερική ουδέτερη ματ παλέτα.

Μου αρέσει αυτό το πράγμα, ωστόσο βλασφημία! – Είναι τόσο freaking ακριβό. Έτσι προσπαθούσα να βρω μια επιλογή φαρμάκων, καθώς και πιστεύω ότι το Lid Lingerie είναι αυτό.

FYI (TMI;), Χρησιμοποιώ πολύ άνετα σουτιέν μου σε αυτή την εικόνα. Ω, καθώς και το Lid Lingerie είναι στα καπάκια μου.

Τώρα, δεν είναι ένα ακριβές dupe για την παλέτα όρασαν. Θα το δηλώσω μπροστά. Η ουδέτερη ουδέτερη ματ έχει 12 αποχρώσεις, ενώ τα εσώρουχα NYX Lid έχουν έξι, ωστόσο είναι παρόμοια. Ο συνδυασμός NYX έχει μια σειρά αποχρώσεων που φαίνονται σχεδόν παρόμοιες με μερικές από τις αποχρώσεις στο όραμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εύκολο να αναμειχθεί καθώς και εξαιρετικά χρωματισμένο

Υπάρχουν πολλά μεγάλα πράγματα για αυτή την παλέτα! Πρώτον, οι χρωστικές είναι απολύτως στο σημείο. Το NYX έχει ένα ιστορικό για τις χρωματισμένες σκιές, καθώς και αυτά είναι απολύτως όσο και τα παρ. Δεύτερον, το καθαρό μου δεν αποφεύγει με κανέναν τρόπο όταν εφαρμόζω τις σκιές. Μπορώ να βγάλεις ένα χρώμα στο επόμενο με λίγα ελαφρά σκουπίδια της βούρτσας μου, καθώς και ζωγραφίζοντας εκπληκτικές κλίσεις – ακόμα και προκλητικές για smokey μάτια – είναι εκπληκτικά εύκολο.

Feelin ‘αυτή την παλέτα, ο άνθρωπος …
Μειονεκτήματα: μετά από εφέ, καθώς και λεπτές γραμμές

Τίποτα δεν είναι τέλειο, όμως, σωστά; Όταν στροβιλίζω το καθαρό μου στα τηγάνια, πρέπει να αγγίξω πολύ περισσότερη σκόνη από ό, τι κάνω με πολλά άλλα σκιά ματιών, καθώς και ακόμα κι έτσι, εξακολουθώ να καταλήγω με ένα bit fallout.

Δεν είναι τόσο μεγάλη. Εφόσον ασχολείστε πολύ από την περίσσεια από το καθαρό σας πριν φτάσετε στα καπάκια σας, θα είστε εντάξει.

Αυτό το στυλ γραμματοσειράς εμφανίζεται σαν υπέροχο ’50s. Καταλαβαίνω αυτό από τότε που το χρησιμοποίησα για την “αποθήκευση της ημερομηνίας” προσκαλεί για το γάμο μου.
Για τον συνάδελφό μου λεπτή γραμμή-έχοντας #makeupHoarders, αυτά είναι αρκετά ομαλά για τα φαρμακεία ματ σκιές, καθώς και ακόμη και όταν τους στοιβάζω, οι σκιές δεν φαίνονται βαρύ ή παχύ.

Πρέπει, όπως, “Ω, hai, ο καθένας! Ελάτε το βλέμμα στις λεπτές μου γραμμές! ”

Εκτός αν είστε εξαιρετικά persnickety, είναι εφικτό.

Τα μεγάλα πράγματα αντισταθμίζουν τα μικρότερα μου quibbles

Τα πράγματα που μου αρέσει για τα εσώρουχα NYX Lid περιλαμβάνουν για τα μικρά θέματα του. Είναι σαν το καλύτερο μίγμα ζεστού καθώς και τους φοβερό τόνους, καθώς και δεν μπορείτε να νικήσετε την τιμή $ 9.99.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

DARE I Τηλεφωνήστε να το καλέσετε έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς φαρμακείου εκεί έξω; Ναι.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *