Όσο καλά αντιμετωπίζεται με το Set Funfetti: ένα HSN Special έρχονται 11 Νοεμβρίου

καθώς και με το Flush Long-basting 16 ώρες ρουζ
Έχω ορίσει τα λαγουδάκια σε αυτό το Pan Winston καθώς και Churchill, αφού έχω προβάλει μια μεγάλη από αυτή την εκπομπή στο Netflix που ονομάζεται Crown.

Desire Ίσως να έχω κουνελάκια, ωστόσο δεν μπορώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρω. Δυστυχώς Panda.

Είναι από τότε που οι καρτέλες φαντάζουν τον εαυτό του έναν ισχυρό κυνηγό, καθώς καταλαβαίνω ότι αν έπρεπε να προσλάβω / υιοθετήσω μια γνήσια ζωή winston καθώς και τον Churchill … κάτι nundard θα τους κάνει μέσα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα.

Θα πρέπει απλώς να δουλέψω για τα λαγουδάκια σε αυτό το τηγάνι καθώς και να μοιραστούν σαν να ξεπλύνετε μακράς διαρκείς 16 ώρες ρουζ. Μπορεί να μην είναι πραγματικοί, ωστόσο είναι όμορφοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό το μωβ στο τηγάνι όμως …

Πάρα πολύ φτωχό είναι ένα υπερβολικό ψεκασμό. Yup, όταν τρέχετε το δάχτυλό σας σε όλη τη τηγάνι, το πορφυρό εξαφανίζεται. Έχει φύγει σε μία ή δύο χρήσεις.

Αυτό το κομμάτι που έχει οριστεί εδώ είναι ένα τόσο καλά με το HSN (στο σπίτι αγοράζοντας δίκτυο) Ειδική προσοχή 11 Νοεμβρίου. Δεν είμαι σίγουρος για το κόστος ακόμα, ωστόσο προσπαθώ να ανακαλύψω.

Με ένα όνομα όπως το funfetti, δεν θα μπορούσε να είναι χαριτωμένο, καθώς και που έχει νόημα. Μετά από όλα, καθώς καλά αντιμετωπίζονται είναι κατανοητά για το αξιολάτρευτο στυλ τους.

Μερικές φορές, όμως, δεν καταλαβαίνω αν είναι … καλά, είναι κάπως συγκεχυμένη, αφού έχω τραβήξει στα πράγματα τους, αλλά, ακριβώς την ίδια στιγμή, είμαι σαν “είμαι οκτώ ετών;” Δεδομένου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται λίγο νέος. Ωστόσο, αυτό είναι εντάξει. Το μέρος μου που μου αρέσει το Unicorns αρέσει αυτό το είδος πράγματος.

Όσο καλά ασχολήθηκε με το σύνολο funfetti
Στο πόδι μου για κλίμακα

Η παλέτα σκιά ματιών Funfetti
Τα δείγματα σκιάς ματιών
Swatches από τα αριστερά: καθώς και μοιράζονται όπως το ξεπλύνετε μακράς διαρκείας 16 ώρες ρουζ, funfetti εξαιρετικά πολυτελή γυαλάδα χείλη
Υπάρχουν τέσσερα προϊόντα στο σετ – μια παλέτα σκιά ματιών, καθώς δεν καταλαβαίνω ακριβώς πόσο εξοικειωμένοι είστε με τόσο καλά που αντιμετωπίζετε, ωστόσο τα παλέτες των ματιών τους περιλαμβάνουν συνήθως ένα μίγμα ματιών, σατέν καθώς και shimmers, όπως συμβαίνει . Όλες οι σκιές είναι επίσης νέες στη γραμμή.

Πιστεύω ότι το ρουζ, καθώς και η ζεστή γυμνή γυαλάδα είναι επίσης καινούργια καθώς και ξεχωριστά για το σετ. Η εξαιρετικά πολυτελή γυαλάδα χείλος έχει ακόμη και ένα σενάριο funfetti στο πλάι.

Υπάρχουν επίσης μια πολύ καλύτερη από τη σεξουαλική μάσκαρα, η οποία είναι μια εξαιρετική μάσκαρα για τον όγκο των βλεφαρίδων, εκτός από μια συμφωνία με καθαρό με μια λαβή σε σχήμα καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχω κάνει πολλά με το Blush καθώς και συνδυασμό, ωστόσο, πιστεύω ότι το σετ είναι χαριτωμένο.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *