Uncategorized

Μακιγιάζ καθώς και Blog ομορφιάς Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 340

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Έτσι τι στην αμαρτία είναι αυτή τη Δευτέρα δημοσκόπηση κάτι ούτως ή άλλως!”

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι περισσότερο από ένα συνεχώς εξελισσόμενο (divololving;), κάπως τυχαία λίστα ανησυχιών που βάζα στους επισκέπτες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία επτά χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα απολαύσει την ανάγνωση των απαντήσεών σας στα σχόλια, καθώς και ελπίζω να απολαύσετε το δικό μου.

Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή οποιοσδήποτε τύπος ορών;
Ναί! Έχω δύο σε περιστροφή αυτή τη στιγμή … είδος, εκτός από το όχι σωστό σε αυτό το δεύτερο, αφού έτρεξα από ένα από αυτά, καθώς και η απαίτηση να το αντικαταστήσετε το ASAP. Ωστόσο, όταν το κάνω, θα ξαναδώ δύο σε περιστροφή. Ο πρώτος είναι ο Clarins διπλός ορός συνολικής ηλικίας που διαχειρίζεται το συμπύκνωμα, το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως για την ενυδάτωση καθώς και για να βγάλω τον τόνο του δέρματος. Έχω πάει με δύο τεράστια μπουκάλια, καθώς και ακόμα μου αρέσει. Το δεύτερο είναι το Great Ol ‘SkinceCuticals CE Ferulic, ένας ακόμα αντιγηραντικός ορός ο οποίος χρησιμοποίησα εδώ και πολλά χρόνια, δεδομένου ότι είναι υψηλό σε αντιοξειδωτικά, καθώς και βοηθά την υφή του δέρματός μου.

Ποιο ήταν ένα προϊόν μακιγιάζ που αλλάζει το παιχνίδι για εσάς;
Δεν ήμουν πραγματικά σε εκκινητές που έσκαψαν καθόλου πριν ικανοποιήσω το bit bit αστάρι του Estee Lauder. Βασικά, πίστευα ότι ήταν ένα scaper από το χρόνο καθώς και τα χρήματα, όσο λίγο μαύρο αστάρι άλλαξε εντελώς αυτό. Τώρα αισθάνομαι σαν να είναι μια αναγκαιότητα για μένα καθώς και τις βλεφαρίδες μου. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ κάτω από μάσκαρα, κλωτσάει τα πράγματα σε μια σειρά από εγκοπές. Οι βλεφαρίδες μου φαίνονται μακρύτερες, αγριολούστες καθώς και πιο πλούσιες. Μόλις ολοκλήρωσα ένα σωλήνα (γιατί φαίνεται ότι πάντα εξαντλείται από παρτίδες προϊόντων ομορφιάς ακριβώς την ίδια στιγμή; Είναι τόσο περίεργο …) καθώς και η απαίτηση να το αντικαταστήσετε το ASAP.

Έχετε ένα προτιμώμενο ζευγάρι μπότες;
ΝΑΙ! Μου αρέσουν μπότες, κάτι που είναι λίγο αστείο, αφού είμαι όλοι για την ευελιξία toe την άνοιξη, καθώς και το καλοκαίρι, ωστόσο δεν με πειράζει να περιορίσω αυτά τα φτωχά αγόρια όταν κρυώσει.

Έχω ένα ζευγάρι Sassy Suede ελαιόλαδο φιλικές προς το περιβάλλον μπότες από την Fergie (όπως στον τραγουδιστή! – Fergalicious) που έχω χρησιμοποιήσει για τις τελευταίες εποχές. Έχουν κρατήσει καλά, καθώς και είναι το προτιμώμενο ζευγάρι μου να φορέσει το φθινόπωρο, αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς πόσο αξιοποιεί ότι θα βρω από αυτούς φέτος από τότε που έχουν επίσης μια φτέρνα, Εκτός από την παρατήρησή μου ότι η κάτω πλάτη μου παίρνει όλα wonky όταν φοράω ψηλά τακούνια. Η βρεφική γυναίκα με κρατάει σε διαμερίσματα αυτές τις μέρες.

Κάνετε μεγάλα δαχτυλίδια;
Σε καθημερινή βάση, όχι, αφού δεν μπορώ να πληκτρολογήσω με ’em! Είναι τόσο βαρύ όσο και αποσπούν την προσοχή, ωστόσο μου αρέσει να φορώ ένα καλαίσθητο αναμεμειγμένο ποτό σε ειδικές περιστάσεις.

Είχατε ποτέ μια καταστροφή με κτυπήματα;
Ειλικρινά, όταν τα κτυπήματα μου δεν συμπεριλάμβαναν καταστροφή; Φαίνεται ότι κάθε φορά που παίρνω κτυπήματα κάτι πηγαίνει στραβά. Έχω κυματιστά μαλλιά, καθώς και το μικρότερο είναι, τόσο πιο απίστευτα παίρνει. Όλες οι καταστροφές μου κτυπήματα έχουν έρθει από το από αυτά. Θα πίστευες ότι θα ήθελα να ανακάλυψα αυτό το μάθημα μέχρι τώρα, ωστόσο το Noooo. Υπάρχει μια σειρά από κτυπήματα που μπορώ να χειριστώ, καθώς και αυτό είναι το πλευρικό σκούπισμα. Μου αρέσει ένα μεγάλο sweep …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Απλά αντίγραφο καθώς και επικολλήστε τη συμμόρφωση με τις ανησυχίες σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. Κοιτάζω μπροστά για να τα διαγράψω!

1. Χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο οποιουδήποτε τύπου ορών;
2. Ποιο ήταν ένα προϊόν μακιγιάζ που αλλάζει το παιχνίδι για εσάς;
3. Έχετε ένα προτιμώμενο ζευγάρι μπότες;
4. Κάνετε μεγάλα δαχτυλίδια;
5. Είχατε ποτέ μια καταστροφή με κτυπήματα;

Γεια! Helloooooo! * Κύματα από το γραφείο μου στη βόρεια Καλιφόρνια * Happy Δευτέρα στο Ya. Πιστεύω ότι σήμερα θα είναι η μέρα που παίρνω το πρώτο μου φθινόπωρο η γεύση της κολοκύθας μου Latte από το Starbucks (Decaf, φυσικά). Είναι πραγματικά απογοητευτικό καθώς και φοβερό έξω τώρα. Είσαι μέσα?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και P.S., δεν θα μειωθεί να χωρίσω ένα brownie μαζί σας. Απλά το βάζοντας εκεί έξω.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *