Uncategorized

Πόσο νέος είναι πολύ νέος στο κερί, το νήμα ή το τσίμπημα;

η λευκή κούπα στην κορυφή: το άνω χείλος μου αν αφεθεί στις δικές του συσκευές
Την άλλη μέρα σε μια ομάδα Facebook ανήκω, κάποιος ζήτησε συστάσεις για το σαλόνι ομορφιάς αποτρίχωση για την κόρη της σχολικής ηλικίας. Είπε ότι η κόρη της πειράζει και εκφοβίζεται στο σχολείο για να έχει τα μαλλιά του σώματος.

Από τον ήχο του, συγκεντρώθηκα ότι η κόρη της ήταν ακόμα παιδί, κάπου μεταξύ 10-12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Grrr! ? Μόλις με έκανε τόσο θυμωμένος. Γιατί θα έπρεπε σε μια κατάσταση της τρίχας ενός νεαρού κοριτσιού να είναι ένα ζήτημα μεταξύ των συνομηλίκων της; Υποθέτω ότι έχω ξεχάσει πόσο μικρά και υπονοούν τα παιδιά μπορούν να είναι.

Είναι περίεργο για μένα να πιστεύω ότι τα κορίτσια του δημοτικού σχολείου θα ανησυχούσαν ακόμη και γι ‘αυτό, αλλά η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ καιρό πριν. Ίσως να θυμάμαι τον κόσμο τον τρόπο με τον οποίο θέλω να είναι πολύ περισσότερο από τον τρόπο που ήταν, αλλά φαίνεται να υπενθυμίζω να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την προβολή των κινούμενων σχεδίων και να διαβάζουν τα βιβλία της γλυκιάς κοιλάδας σε αυτή την ηλικία από ό, τι ήμουν με τα μαλλιά του σώματος .

Δεν θυμάμαι να ανησυχώ για την αφαίρεση των μαλλιών του σώματος, μέχρι που ήμουν τουλάχιστον 13 … αυτό είναι όταν άρχισα να ξυρίζουν τα πόδια μου, τα οποία έγινα μόνο επειδή κάποιος στην τάξη μου το έδειξε μια μέρα όταν φορούσα σορτς (” ξεχάστε να ξυρίσετε; “).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ήμουν ματαθούμε.

Δεν ξεκίνησα την αποτρίχωση της άνω χείλους μου ή να σκοντάψω τα φρύδια μου, όμως, μέχρι το κολέγιο … ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσω νωρίτερα, lol. Σοβαρά, όμως, αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες των κοριτσιών στο χρόνο της τάξης του γυμνασίου μου, οι μισοί από εμάς είχαν ένα λεπτό στρώμα του fuzz στο άνω χείλος μας, και πολλά (αν όχι όλα) από τα κορίτσια που ήξερα ότι είχαν φυσικά φρύδια .

Είναι ένας διαφορετικός κόσμος τώρα …

Επιστροφή στην ομάδα του Facebook – σε αντίδραση στην έκκληση της μαμάς, πολλοί άνθρωποι έδωσαν συστάσεις, και αρκετές μητέρες είπαν ότι μόλις άρχισαν να παίρνουν τα παιδιά τους σε σαλόνια ομορφιάς για αποτρίχωση, σπείρωμα, σκασίματα και να πάρουν ασαφή, τα παιδιά τους ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι και πολύ πιο σίγουροι, και σίγουρα το βλέπω. Μιλώντας για τον εαυτό μου, αισθάνομαι πολύ καλύτερα μετά την κατάσταση των μαλλιών του σώματός μου να ταξινομηθεί έξω.

Ο κόσμος είναι διαφορετικός τόπος από ό, τι πριν από τριάντα χρόνια. Ή μήπως είναι? Φαίνεται ότι με κάποιους τρόπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι νομίζετε; Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα που είναι πολύ νέος στο κερί, το νήμα ή το τσίμπημα;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *