Η αναζήτηση για τα βερνίκια Frida Kahlo, καθώς και τα κραγιόν ήταν μια επιτυχία!

ανακάλυψε το EM!
Μου αρέσει η οσμή των δύο παλτών της Frida Kahlo νυχιών το πρωί (όχι πραγματικά tho). Μυρίζει σαν … Νίκη !!

Ναι, ανακάλυψα τα. Την προηγούμενη νύχτα. Ήταν σε αυτούς τους τυχαίους κάδους στην εξωτερική άκρη του τμήματος προσφυγής κοντά στα μητρώα, όλων των θέσεων, στο Novato CVS!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ήταν μια τεράστια οθόνη. Ήταν πραγματικά ημι-κρυμμένο μεταξύ των μικρών φιαλών απολυμαντών χεριών καθώς και τα κούπα μεγέθους ταξιδιού του βάλσαμο τσάντα (το οποίο είναι φανταστικό, bah-dumdum!).

Τα πιο μικρά κουρτίνα του βάλσαμο τσάντα που έβλεπα ποτέ …
Σας ευχαριστώ, τα κορίτσια, για να με βοηθήσει να τα παρακολουθώ. Η συμβουλή σας για να επιθεωρήσετε τη λειτουργία διαθεσιμότητας στην ιστοσελίδα CVS που εργάστηκε σαν γοητεία. Αυτό είναι απολύτως μια ιδέα για τα δεδομένα μακριά για μελλοντική αναφορά.

Το κατάστημα δεν είχε όλα τα χρώματα – μόνο τέσσερα από τα βερνίκια νυχιών καθώς και πέντε από τα lippies – καθώς και τα 8,49 δολάρια το καθένα αντί των 7,99 δολαρίων όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα, ωστόσο άρπαξα το μπλε, το ζεστό ροζ καθώς και τα βερνίκια κοραλλιογενών νυχιών καθώς και μερικά από τα κραγιόν. Εκτός από τότε που έχω #noselfcontrol καθώς αναφέρεται σε αυτά τα πράγματα, ζωγράφισα τα δάχτυλά μου με δύο στρώσεις της γαλάζιας σκιάς όπως γρήγορα όσο πιο ανθρώπινα (αν και το έκανα το σπίτι πρώτα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τα κραγιόν της Frida Kahlo!
Ήταν ουσιαστικά κρυμμένα σε αυτόν τον κάδο
Μπορούμε με τη Μάνη μου με αυτά στο ζωντανό μου χώρο χθες το βράδυ, καθώς και ο χώρος ήταν κάπως σκοτεινό, οπότε δεν μπορούσα πραγματικά να δω τι έκανα. Μου έδωσα μόνο τα νύχια μου περίπου 15 λεπτά για να στεγνώσω πριν αρχίσω να κάνω πράγματα, έτσι περίμενα το πολωνικό μου να φανεί ουσιαστικά χειρότερο για τη φθορά όταν σηκώθηκα σήμερα το πρωί, ωστόσο το Noooo! Εξακολουθούσε να φαινόταν πιο ομαλή από ένα tumbby tum, καθώς και αδιαφανές – σαν ένα pro τους σε ένα σαλόνι, αντί για μένα, στο σκοτεινό μου σαλόνι. Γλυκός!

Στρίψτε όπως όπως το makeup detritus … θα πρέπει να έχουν πολύ καλύτερα από αυτό!

Με μόνο δύο στρώματα, καθώς και χωρίς βάση ή πάνω παλτό, έβαλαν με άρση βαρών στην κατηγορία Hiit, μεγάλες προσφορές δακτυλογράφησης καθώς και ένας αριθμός γύρων πιάτων, καθώς και εγώ να δω ένα τσιπ. Εδώ πρέπει να ελπίζουμε ότι αυτά τα γυαλιστικά καθώς και τα κραγιόν στο διαδίκτυο όσο και οι αξιοσημείωτες αξιολογήσεις στην ιστοσελίδα του CVS.

Ooh! Αυτά μπορεί να είναι τα πράγματα του θρύλου του φαρμακείου, το μωρό. Όπως και χρόνια από τώρα, οι αρχαιολόγοι μακιγιάζ θα μπορούσαν να μιλήσουν για αυτή τη γραμμή με τον ίδιο ακριβώς ευρύχωρο καθώς και την αίσθηση της ερώτησης που προορίζεται για το Chanel Jade καθώς και εκείνων των κραγιόν του Paul & Joe Feline από το 2012.

Σας ευχαριστούμε σε όλες τις γυναίκες που είχαν συνηθίσει να με κρατήσει μερικά από αυτά από τα περιφερειακά σας βιογραφικά σημειώματα αν δεν μπορούσα να τα ανακαλύψω στην περιοχή του κόλπου. Βλέπετε, γι ‘αυτό είμαστε ακριβώς στην ίδια ίδια φυλές μακιγιάζ – αφού όταν προσφέρετε να στείλετε κάποιον ένα σκληρό να βρείτε βερνίκι νυχιών καθώς και κραγιόν, από τότε που καταλαβαίνετε ακριβώς πόσο δείχνει.

Στείλτε ένα online χτύπημα γροθιά με την οθόνη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νίκη !!!

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *