3 Κομψοί νέοι λόγοι για να φέρετε τα μάγουλά σας στους γιατρούς Τρίτη αυτή την άνοιξη

1. Οι γιατροί Formula Argan φθάνουν Ultra-Nourishing Argan Oil Bronzer ($ 14.95)

$ 14.95 Argan φθορά Ultra-Nourishing Argan Oil Bronzer, νέα για την άνοιξη
Ooh! Fancy Pan και Fancy Bronzer Formula. Το τελευταίο αποτελείται από το Argan Oil, και έχει σκοπό να φωτίσει, λεία και τόνο.

Αυτό είναι καταπληκτικό και όλα, αλλά με είχαν στο χρώμα. Είναι ένα μεσαίο ζεστό καφέ με μια χρυσή λάμψη, σχεδόν σαν κάποιος κάτω εκεί υπάρχουν στους γιατρούς Formula HQ χύνεται υγρό ηλιοφάνεια στο τηγάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε μεγάλο flecks χρυσού λάμψη τις πρώτες φορές στροβιλίζεστε τη βούρτσα σας σε αυτό, μην ανησυχείτε. Ο σχεδιασμός στην κορυφή είναι μια υπερουσία.

Ακριβώς για να σημειώσετε, αυτό έχει ένα ισχυρό λευκό floral άρωμα. Ευτυχώς, μου αρέσει.

Για μια φυσική εμφάνιση χρυσή λάμψη, μου αρέσει να σκόνη ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά μου χρησιμοποιώντας μια μεγάλη χνουδωτή βούρτσα, και συχνά το χρησιμοποιώ ως ένα χρώμα μετάβασης στην πτυχή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

2. Οι γιατροί Formula Argan φθάνουν Ultra-Nourishing Argan Oil Blush ($ 12.95)

$ 12.95 Argan φθορά Ultra-Nourishing Argan Oil Blush, επίσης καινούργιο για την άνοιξη
Εξομολόγηση: Κάθε φορά που ανοίγω αυτό το κοκκινωπό μου δίνω ένα sniff γιατί, η καλοσύνη μου! – Μυρίζει δεινά. Όπως το άγριο γιασεμί σε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα … ή άγριο γιασεμί σε μια χειμωνιάτικη νύχτα, αλλά ο πρώτος ακούγεται καλύτερα.

Όπως και ο σχεδιασμός στο τηγάνι του νέου Bronzer πάνω, το μοτίβο σε αυτό το τηγάνι είναι επίσης μια υπερπροσωπεία (έτσι μπορείτε να δείτε μερικά big-honkin “κομμάτια χρυσού λάμψη τις πρώτες φορές το χρησιμοποιείτε).

Όταν το overspray έχει φύγει, τι έχει απομείνει είναι ένα ουδέτερο, μεσαμένο ροζ με ελαφρά αντανακλώντας σωματίδια. Αυτό δημιουργεί μια γοητευτική νεανική λάμψη και παίρνει επιπλέον πιστωτικές βαθμολογίες επειδή φαίνεται να επιλέγει όλα όσα φοράω στα μάγουλά μου ή τα χείλη μου. Αυτό το ρουζ κρατά εύκολα το δικό της με το πολυκατάστημα Big Boys.

Έχω ξεκινήσει την ανάμειξη στα μήλα των μάγουλων μου μετά την εφαρμογή του Argan Bronzer. Λατρεύω ότι το combo τόσο πολύ που εύχομαι ότι οι δύο από αυτούς ήρθαν μαζί σε ένα δίδυμο!

3. Φόρμουλα γιατρούς Γυμνό φθοράς Αγγίξτε την παλέτα Glow (14,95 δολάρια)

$ 14.95 Γυμνό φόρεμα άγγιγμα της παλέτας Glow, Νέα για την άνοιξη
Αυτή η σκόνη προσώπου είναι στην πραγματικότητα τέσσερις σκόνες σε ένα, και όλα αυτά έχουν ένα θολό, μαργαριτάρι φινίρισμα, παρά ένα απίστευτα λαμπερό λάμψη, έτσι είναι καλύτερα αν θέλετε μόνο ένα μαλακό μάγουλο λάμψη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις ξεχωριστά, ή να στροβιλίσουν μαζί, ως σκόνη all-over, ένα highlighter, ένα ρουζ ή ένα μπριζόλα. Κυρίως, τα χρησιμοποιώ όλα τα στροβιλισμένα μαζί ως ένα υψηλό πυρετό στα ανώτερα ζυγωτά μου μετά την εφαρμογή του Argan Blush.

Ω, σε αντίθεση με το Argan Bronzer και το ρουζ, αυτές οι σκόνες είναι άχρηστες.

Swatches από τα αριστερά: Argan Wear Blush, Argan Wear Bronzer και γυμνή φθορά άγγιγμα της λάμψης
Φορώντας το Argan Wear Bronzer, Blush και Touch of Glow στα μάγουλά μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και οι τρεις από αυτές τις ομορφιές από τη φόρμουλα των γιατρών είναι διαθέσιμα τώρα μαζί με την υπόλοιπη συλλογή Spring 2015 στα φαρμακεία, Ulta και Physiciansformula.com.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *