Μια λεπτομερής βαθιά βουτιά στην τρέχουσα ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

όλα σχετικά με το Retinol αυτές τις μέρες, Babes.
Έχω νόημα να κάνω μια ενημερωμένη κατανομή ρουτίνας φροντίδας του δέρματος, και σήμερα φαίνεται σαν μια καλή μέρα για αυτό. Αλλά πριν πηδήσω, νιώθω σαν να σε αφήσω να σείνω στο μπάνιο μου τώρα κοιτάζοντας στο γραφείο μου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω και πάνω από την τουαλέτα, και έχοντας ptsd flashbacks του βελούδου μου αρκουδάκι που πέφτει στην τουαλέτα . ?

Συνεχίζω να ακούω ότι * plunk * ξανά και ξανά …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που είπε, εδώ πηγαίνουμε!

Όλα όσα κάνω στη ρουτίνα μου τώρα περιστρέφονται γύρω από το πόσο ευαίσθητο το δέρμα μου αισθάνεται σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, επειδή άρχισα να χρησιμοποιώ ένα ρετινόλη με βιταμίνη C πρόσφατα. Ονομάζεται Kate Somerville Retinol Vitamin C ορός, και προσπαθώ να ράψω αργά για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, είμαι σε τρεις μέρες και βρίσκω ότι το εισάγω αργά σε εβδομάδες και βλέποντας τα πάντα που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με αυτό μου επιτρέπει να συνεχίσω να πηγαίνω χωρίς το δέρμα μου να στρέφεται κόκκινο ή να ξεπεράσει.

Πρωινή ρουτίνα

Το πρωί, θα πλύνω έναν από τους δύο τρόπους. Εάν το δέρμα μου αισθάνεται πολύ σφιχτό και κόκκινο και ευαίσθητο και θυμωμένο, τότε θα κάνω μερικές πιτσιλίσματα ζεστού νερού στο γυμνό μου πρόσωπο, στη συνέχεια ήπια κηλίδα με μια πετσέτα. Εάν, από την άλλη πλευρά, το αίσθημα του δέρματός μου εντάξει, τότε θα χρησιμοποιήσω ένα squirt ή δύο από τις υπηρεσίες ερυθρεότητας του Clinique που καταπραΰνει το καθαριστικό απευθείας στο γυμνό δέρμα (θα το δουλέψω με τα δάχτυλά μου). Τότε θα το αφαιρέσω με ένα washcloth με ζεστό νερό. Μετά από αυτό, θα κάνω μερικές πιτσιλιές παγωμένου νερού για να με βοηθήσω να ξυπνήσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Σε αυτό το σημείο, θα περιμένω … συνήθως μεταξύ 30 λεπτών και μιας ώρας (εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχω και τι κάνω το πρωί), και στη συνέχεια θα εφαρμόσω όλες τις επιδερμίδες μου.

Περιμένω γιατί θέλω να είναι το δέρμα μου να είναι εντελώς στεγνό πριν βάλω κάτι επιθετικό εκεί, γιατί αν δεν περιμένω, και το δέρμα μου είναι υγρό όταν εφαρμόζω ένα BHA ή βενζοϋλο υπεροξείδιο, θα το επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο.

Ετσι. Πλήρως στεγνό!

Είναι λιγότερο περίπλοκο από ό, τι φαίνεται, ορκίζομαι!
Σε αυτό το σημείο, θα κάνω μια κρέμα ματιών. (Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτό το από το Νυάκι, και νομίζω ότι είναι απλά “Eh”, θα το αντικαταστήσω τελικά με κάτι άλλο όταν το βγαίνω γύρω από αυτό.) Τότε θα χρησιμοποιήσω δύο αντλίες της βόλτα μου-ή- Die Kate Somerville Anti Bac ακμή εκκαθάρισης λοσιόν σε όλο το πρόσωπό μου για να αποφευχθεί η ανάληψη των σπυριών.

Μετά από αυτό, θα εφαρμόσω ένα λεπτό στρώμα της Avène Xeracalm Ad Lipid-Replenishing Cream (ο οποίος ήταν ο Σωτήρας του Διακοπή μου από τότε που εισήγαγα το Retinol), ακολουθούμενο από μια υγιή κούκλα αντηλιακού, ειδικά Clinique Super Defense Moisturizer ευρύ φάσμα SPF 20 για πολύ ξηρό έως ξηρό δέρμα συνδυασμού.

Μερικές φορές, προτού να κάνω τις δύο αντλίες του anti bac, αν νιώθω ότι το δέρμα μου μπορεί να το χειριστεί, θα κάνω λίγο με φρέσκο ​​μαύρο τσάι Kombucha Θεραπεία του προσώπου ουσία, μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να γλιστρήσω κάποια απολέπιση κατά τη διάρκεια της ημέρας αν Εγώ μπορώ. Θα το κάνω τα δύο ή τρία πρωινά την εβδομάδα, οπότε δεν είναι καθημερινό πράγμα για μένα.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το βράδυ …

Πρώτον, ένα διπλό καθαρισμό. Σε εντελώς ξηρό δέρμα (όπως στο μακιγιάζ μου είναι ακόμα ενεργοποιημένη), θα μασάζ ένα καθαριστικό πετρελαίου στο πρόσωπό μου και τα μάτια για να σπάσω τα πάντα κάτω. Μου αρέσει το DHC Deep Cleansing Oil ή τη φρέσκια πέτρα για αυτό.

Σε αυτό το σημείο, θα πάρω ένα καθαρό, ζεστό washcloth και απαλά σκουπίστε τα πάντα μακριά. Στη συνέχεια, θα κάνω ένα δεύτερο καθαρισμό με τις υπηρεσίες ερυθρότητας του Clinique που καταπραΰνει τον καθαριστικό, αν δεν φορούσα έναν τόνο μακιγιάζ, ή αν δεν έχω εφίδρωση. Ή τα στοιχεία H2O Plus κρατήστε το φρέσκο ​​καθαριστικό. Χρησιμοποιώ αυτό όταν φορούσα λίγο περισσότερο μακιγιάζ, ή αν έχω πείσει πολλά. Είναι απλά ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό καθαριστικό πηκτής.

Και πάλι, περιμένω από 30-60 λεπτά (αυτό γενικά εξαρτάται από το πόσο κουρασμένος είμαι), τότε εφαρμόστε κρέμα ματιών και έχω χρησιμοποιήσει αυτό που ονομάζεται Estée Lauder προχωρημένο σύνθετο βραχίονα νυχτερινής επισκευής.

Είναι εντάξει … Δεν έχω ακόμη βρει μια κρέμα ματιών που χτυπά το μυαλό μου.

Εάν είναι μια Τρίτη, Πέμπτη ή Κυριακή, τότε θα κάνω μια αντλία (μόνο ένα) της Kate Somerville Retinol στο πρόσωπό μου και στο λαιμό μου. Τότε θα το ακολουθήσω με την avène xera ηρεμία, και έχω επίσης κάνει αυτό το άλλο πράγμα πρόσφατα, το οποίο πραγματικά βοήθησε με την ευαισθησία στα μάγουλά μου: στην κορυφή του Avène, εφαρμόζω ένα στρώμα προέλευσης ποτό επάνω Εντατική μάσκα διανυκτέρευσης μόνο στα μάγουλά μου, και αυτό πραγματικά φαίνεται να βοηθά στην ερυθρότητα, το πόνο και την ευαισθησία την επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια, στις άλλες μέρες της εβδομάδας, θα χρησιμοποιήσω την Kate Somerville Anti-Bac, στη συνέχεια το Avène ή το Clinique δραματικά διαφορετική κρέμα ενυδάτωσης για ξηρό δέρμα.

Τελικά, επιθυμώ να ράψει τη ρετινόλη σε επτά ημέρες την εβδομάδα και να προσθέσω ένα γλιστικό ή τον δικηγόρο της ΒΑΤ στο μείγμα, επειδή γνωρίζω το δέρμα μου τους αρέσει, αλλά απλά δεν μπορεί να χειριστεί το πλήρες οπλοστάσιο αυτή τη στιγμή. Θα συνεχίσω να πηγαίνω αργά τους επόμενους μήνες, έτσι ώστε το πρόσωπό μου να μην φλερτάρει.

Εντάξει, whew! Ξέρω ότι αυτό πιθανότατα ακούγεται περίπλοκο, αλλά πραγματικόLy, ο γενικός κανόνας φροντίδας του δέρματος είναι να κρατήσετε τα πράγματα απλά (πραγματικά, είναι!). Όπως, δεν μπορώ να κάνω μια ρουτίνα 12 βημάτων. Είναι πάρα πολύ για μένα. Δεν έχω το χρόνο, και το δέρμα μου δεν ανταποκρίνεται καλά σε πάρα πολλά πράγματα.

Έτσι ναι, αυτή είναι η ρουτίνα μου τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν αισθάνεστε σαν αυτό, παρακαλώ μοιραστείτε τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος σας στα σχόλια. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι κάνεις τώρα. Έχετε κάποιες προτάσεις εφαρμογής για την φροντίδα του δέρματος, τα προϊόντα REC ή Combos Kick-Butt; Ανταλλάτε εναλλακτικά μεταξύ μιας λίστας διαφορετικών θεραπειών; Εσείς και το δερματολόγο σας κείμενο σε καθημερινή βάση; Θέλω όλα τα deets!

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *